Кошик
1352 відгуків
+380 (97) 934-31-43
+380 (63) 240-32-21
+380 (66) 170-83-44
вул. С. Гріцевця 29А, офіс 7; індекс 61000, Харків, Україна
Wved Market - Гоз товари для дому, саду і твого гаражу.

Вафельниця Ласунка (р. Дніпро)

Вафельниця Ласунка (р. Дніпро)
влево
  • Вафельниця Ласунка (р. Дніпро), фото 3
  • Вафельниця Ласунка (р. Дніпро), фото 4
  • Вафельниця Ласунка (р. Дніпро), фото 5
  • Вафельниця Ласунка (р. Дніпро), фото 6
  • Вафельниця Ласунка (р. Дніпро), фото 7
вправо
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: ЭЛВ-3504

1 120 ₴

Показати оптові ціни
Вафельниця Ласунка (р. Дніпро)
Вафельниця Ласунка (р. Дніпро)Готово до відправки
1 120 ₴
+380 (97) 934-31-43
  • +380 (63) 240-32-21
    Viber
  • +380 (66) 170-83-44
+380 (97) 934-31-43
  • +380 (63) 240-32-21
    Viber
  • +380 (66) 170-83-44
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Вафельниця придбала свою популярність ще в радянські

часи і дотепер залишається улюбленицею сучасних

домогосподарок. Поряд з іншими вафельницами,

электровафельница «Ласунка» — це справжня вафельниця,

виконана за радянськими стандартами.


Электровафельница «Ласунка" використовується як в побуті, так і

в комерційних цілях (кафе, кулінарії, їдальні та інші

підприємства громадського харчування).


Вафельниця виконана в металевому корпусі з

термостійким полімерним покриттям, що значно

збільшить термін служби і полегшить експлуатацію. Всередині

электровафельницы використані 2 нагрівальних

елемента, що дозволяє досягати рівномірної ступеня

пропікання вафлі – зверху і знизу.

Кольори в наявності - сірий.

Харчування: 220 В, 50 Гц;

Ном. споживана потужність: 1 кВт;

Розміри робочої поверхні: 19х15 см;

Час нагріву до

175°С: не більше 8 хв;

Розміри: 200х160х95 мм;

Вага: 2,1 кг

В комплекті: электровафельница, інструкція з експлуатації з

рецептами вафель і крему.

 

Рецепт домашніх вафельних трубочок

На 10 трубочок
1 яйце, 50 гр цукру, 50 гр маргарину, 1 стакан молока, 150 гр борошна. Масло для змащування форми
Яйце збити з цукром, додати розтоплений маргарин, тепле молоко, ванілін і борошно. Все перемішати. Тісто має вийти як на оладки. І викладати тісто в змащену жиром вафельницю десь 1.5 столові ложки.

"Картопляні вафлі"

Почистити сиру картоплю. Натерти на тертці (бажано на дрібній, інакше картопля не прожариться). Віджати сік. Додати яйце, сметану, сіль і перець. Потім додамо рослинне масло і борошно. Гарненько розмішуємо. Викладаємо ложку тіста у форму, накриваємо кришкою і смажимо одну-дві хвилинки. Вдаються деруни - тільки більш хрусткі.

Картопля (приблизно 2 середні картоплини) — 200 г
Сметана — 75 г
Яйце — 1 шт
Борошно — 25 г
Масло рослинне — 2 ст. л.
Спеції

Солоні вафлі - виходять дуже смачненькі, особливо для любителів пива

борошно 150 г,
маргарин 150 грам,
сметана 2 стіл ложки,
твердий тертий голландський сир 100 грам
1 яйце
сіль 1/3 чай. ложки
замісити м'яке тісто, тісто має бути рідким,а типу як на вареники,але м'якше, поставити на 20 хв у холодильник,потім розкачати,якщо є великі форми для печива можна вирізати фігурки, або просто нарізати трикутничками і випікати в вафельниці

ЧІПСИ

400 грам борошна,

200 грамів масла або маргарину (можна навпіл т,е,

100 грам масла і 100 грам маргарину),

200 грам сметани,

200 грам твердого сиру (потерти на дрібній тертці),

50 мл води,1 г,л, солі, 0,5 ч, л, соди (погасити оцтом і відразу в борошно),

все замісити, зробити кульки в діаметрі 3-4 см і випікати по 2 кульки у вафельниці.

 

Інгредієнти до рецептом «Вафельні трубочки»:

 

2 банку

Варене згущене молоко

250 г

Масло вершкове

1 ст.

Борошно пшенична

1 ст.

Цукор

5 шт.

Яйця курячі
 

Готуємо вафельні трубочки зі згущеним молоком

Домашні вафлі — дуже смачний десерт! Вони можуть бути просто зі згущеним молоком, горіхами, варенням або морозивом. Навіть можуть чарівним чином перетворитися в торт, або невеликі тістечка — словом, потрібно лише проявити фантазію і сміливість!

Вафлі прийшли до нас з німецької кухні і являють собою тонке сухе печиво з відбитком на поверхні. В домашніх умовах вафлі готуються на побутових вафельницах і, в цілому, від них і залежить форма і розмір вашого десерту (тонкі великі або з більш глибоким рельєфом).

Тісто для вафель повинно бути рідким, тому що складається переважно з яєць, цукру, борошна та олії. Важливо добре все з'єднати, щоб була однорідна маса. На випікання 1 вафлі йде 1-2 хвилини — це залежить від товщини наливаного тесту — буквально після 1-2 вафель ви легко зорієнтуєтеся в цьому питанні. Якщо плануєте згортати десерт і потім начиняти, то робіть це одразу, як тільки зняли готову вафлю — вона дуже швидко остигає і стає крихкою!

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникДніпро
Тип приладуВафельниця
Споживана потужність1000 Вт
Кількість випечених виробів1
Розмір випечених виробів15 см
ТерморегуляторТак
Антипригарне покриття формиНі
Індикатор готовностіНі
Індикатор нагрівуНі
Колір корпусуКоричневий
Країна виробникУкраїна
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Додаткові функції і характеристики
Змінні формиНі
Захист від перегрівуТак
Ручки, що не нагріваютьсяНі
Відсік для зберігання аксесуарівНі
Матеріал корпусуМетал
Термоізольований корпусТак
Система блокування ручокНі
Зберігання у вертикальному положенніНі
Відсік для шнураНі
Довжина мережевого шнура1 м
Змінні форми для приготування вафельНі
Змінні форми для гриляНі
Габаритні розміри
Висота120 мм
Ширина200 мм
Глибина150 мм
Вага2 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 120 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner