Вафельниця Ласунка (р. Дніпро)
- Готово до відправки
- Оптом і в роздріб
- Код: ЭЛВ-3504
1 120 ₴
Показати оптові ціни- +380 (63) 240-32-21Viber
- +380 (66) 170-83-44
Вафельниця придбала свою популярність ще в радянські
часи і дотепер залишається улюбленицею сучасних
домогосподарок. Поряд з іншими вафельницами,
электровафельница «Ласунка» — це справжня вафельниця,
виконана за радянськими стандартами.
Электровафельница «Ласунка" використовується як в побуті, так і
в комерційних цілях (кафе, кулінарії, їдальні та інші
підприємства громадського харчування).
Вафельниця виконана в металевому корпусі з
термостійким полімерним покриттям, що значно
збільшить термін служби і полегшить експлуатацію. Всередині
электровафельницы використані 2 нагрівальних
елемента, що дозволяє досягати рівномірної ступеня
пропікання вафлі – зверху і знизу.
Кольори в наявності - сірий.
Харчування: 220 В, 50 Гц;
Ном. споживана потужність: 1 кВт;
Розміри робочої поверхні: 19х15 см;
Час нагріву до
175°С: не більше 8 хв;
Розміри: 200х160х95 мм;
Вага: 2,1 кг
В комплекті: электровафельница, інструкція з експлуатації з
рецептами вафель і крему.
Рецепт домашніх вафельних трубочок
На 10 трубочок
1 яйце, 50 гр цукру, 50 гр маргарину, 1 стакан молока, 150 гр борошна. Масло для змащування форми
Яйце збити з цукром, додати розтоплений маргарин, тепле молоко, ванілін і борошно. Все перемішати. Тісто має вийти як на оладки. І викладати тісто в змащену жиром вафельницю десь 1.5 столові ложки.
"Картопляні вафлі"
Почистити сиру картоплю. Натерти на тертці (бажано на дрібній, інакше картопля не прожариться). Віджати сік. Додати яйце, сметану, сіль і перець. Потім додамо рослинне масло і борошно. Гарненько розмішуємо. Викладаємо ложку тіста у форму, накриваємо кришкою і смажимо одну-дві хвилинки. Вдаються деруни - тільки більш хрусткі.
Картопля (приблизно 2 середні картоплини) — 200 г
Сметана — 75 г
Яйце — 1 шт
Борошно — 25 г
Масло рослинне — 2 ст. л.
Спеції
Солоні вафлі - виходять дуже смачненькі, особливо для любителів пива
борошно 150 г,
маргарин 150 грам,
сметана 2 стіл ложки,
твердий тертий голландський сир 100 грам
1 яйце
сіль 1/3 чай. ложки
замісити м'яке тісто, тісто має бути рідким,а типу як на вареники,але м'якше, поставити на 20 хв у холодильник,потім розкачати,якщо є великі форми для печива можна вирізати фігурки, або просто нарізати трикутничками і випікати в вафельниці
ЧІПСИ
400 грам борошна,
200 грамів масла або маргарину (можна навпіл т,е,
100 грам масла і 100 грам маргарину),
200 грам сметани,
200 грам твердого сиру (потерти на дрібній тертці),
50 мл води,1 г,л, солі, 0,5 ч, л, соди (погасити оцтом і відразу в борошно),
все замісити, зробити кульки в діаметрі 3-4 см і випікати по 2 кульки у вафельниці.
Інгредієнти до рецептом «Вафельні трубочки»:
2 банку Варене згущене молоко |
250 г Масло вершкове |
1 ст. Борошно пшенична |
1 ст. Цукор |
5 шт. Яйця курячі |
Готуємо вафельні трубочки зі згущеним молоком
Домашні вафлі — дуже смачний десерт! Вони можуть бути просто зі згущеним молоком, горіхами, варенням або морозивом. Навіть можуть чарівним чином перетворитися в торт, або невеликі тістечка — словом, потрібно лише проявити фантазію і сміливість!
Вафлі прийшли до нас з німецької кухні і являють собою тонке сухе печиво з відбитком на поверхні. В домашніх умовах вафлі готуються на побутових вафельницах і, в цілому, від них і залежить форма і розмір вашого десерту (тонкі великі або з більш глибоким рельєфом).
Тісто для вафель повинно бути рідким, тому що складається переважно з яєць, цукру, борошна та олії. Важливо добре все з'єднати, щоб була однорідна маса. На випікання 1 вафлі йде 1-2 хвилини — це залежить від товщини наливаного тесту — буквально після 1-2 вафель ви легко зорієнтуєтеся в цьому питанні. Якщо плануєте згортати десерт і потім начиняти, то робіть це одразу, як тільки зняли готову вафлю — вона дуже швидко остигає і стає крихкою!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Дніпро |
Тип приладу | Вафельниця |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Кількість випечених виробів | 1 |
Розмір випечених виробів | 15 см |
Терморегулятор | Так |
Антипригарне покриття форми | Ні |
Індикатор готовності | Ні |
Індикатор нагріву | Ні |
Колір корпусу | Коричневий |
Країна виробник | Україна |
Гарантійний термін | 12 міс |
Стан | Новий |
Додаткові функції і характеристики | |
Змінні форми | Ні |
Захист від перегріву | Так |
Ручки, що не нагріваються | Ні |
Відсік для зберігання аксесуарів | Ні |
Матеріал корпусу | Метал |
Термоізольований корпус | Так |
Система блокування ручок | Ні |
Зберігання у вертикальному положенні | Ні |
Відсік для шнура | Ні |
Довжина мережевого шнура | 1 м |
Змінні форми для приготування вафель | Ні |
Змінні форми для гриля | Ні |
Габаритні розміри | |
Висота | 120 мм |
Ширина | 200 мм |
Глибина | 150 мм |
Вага | 2 кг |
- Ціна: 1 120 ₴