Автоматичний інкубатор Омега ІБ-62 220В

- В наявності
- Код: И-7003
2 500 ₴
- +380 (63) 240-32-21Viber
- +380 (66) 170-83-44
Інкубатор для яєць з автоматичним переворотом Омега на 62 яєця
Новий інкубатор українського виробництва Омега зроблений з литого щільного пенопластового корпусу, оснащений вентилятором, цифровим терморегулятором, гігрометром, нагрівальним елементом служать лампи. У комплекті йде сітка куряча та гусяча.
Інкубатор призначений для виведення свійської птиці: курей, гусей, індичат та ін.
Основні особливості:
- автоматичний переворот;
- цифровий терморегулятор з гігрометром (показує вологість всередині інкубатора);
- плавний переворот (6 разів на добу);
- лампи 4шт;
- дві решітки (куряча + гусяча);
- вентилятор.
Нагрівальний елемент ламповий. За допомогою вбудованого вентилятора повітря рівномірно прогріває яйця. Температурний режим встановлений на 38 градусів.
Переворот досить повільний. Помітити роботу можна через 4 години по нахилу яєць. Переворот відбувається автоматично і необхідний для того, щоб уникнути залипання зародка.
В інкубаторі вбудований цифровий терморегулятор, підтримує температуру в автоматичному режимі.
Корпус і кришка виконані з литого щільного пінопласту, з цього інкубатор дуже добре збережуть температуру.
Інкубатор буде працювати нормально, якщо в приміщенні, де він знаходиться температура повітря буде підтримуватися в постійному режимі не менше 15 С.
В комплект входить- Інкубатор,
- пристрій перевороту автоматичний,
- 2 сітки під курячі та гусячі яйця
- вбудований розміщений на кришці терморегулятор, який буде підтримувати необхідну температуру протягом всього інкубаційного періоду і інструкція.
- вологомір,
- Корпус, кришка, оглядові вікна, нагрівачі
- мережевий шнур
- блок живлення з переходом на 220В
- інструкція з експлуатаціі.
Основні правила, яких потрібно дотримуватися при самостійному виведення курчат в побутовому інкубаторі, наступні:
- На інкубацію відбираються яйця нормальної форми, без деформацій.
- Шкаралупа повинна бути рівною, гладкою, без похибок і тріщин.
- Овоскопирование поможет выявить дефекты внутри яйца: на просвет оно не должно содержать никаких посторонних вкраплений, желток должен быть один.
- Хранить яйца для инкубации следует не больше недели при температуре, не превышающей 18 градусов.
- Минимальная температура хранения яиц 8-10 градусов.
- Перед закладкой скорлупу каждого яйца следует протереть раствором перекиси водорода.
- Инкубация должна проходить при средней температуре 38 градусов. Некоторые птицеводы устанавливают для первой половины инкубации температуру в 38,5 градусов, постепенно снижая её к моменту вывода молодняка до 37,5 градусов.
- Инкубация куриных яиц продолжается 19-21 день.
- Перед выводом (за 2-3 дня) следует отключить автоматический переворот в инкубаторе и дважды в день следует производить опрыскивание яиц из пульверизатора. Это позволит несколько истончить скорлупу, и выход цыплят будет более легким.
Характеристики
Страна производства | Украина |
Состояние | Hовое |
Тип питания | Сеть 220 В |
Воздухообмен | Принудительный |
Нагревательный элемент | лампи |
Тип | Инкубатор бытовой |
Поддержание температурного режима | Автоматическое |
Тип терморегулятора | Электронный |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Омега |
Країна виробник | Україна |
Повітрообмін | Примусовий |
Матеріал корпусу | Пінопласт |
Нагрівальний елемент | Ламповий |
Переворот яєць | Автоматичний |
Підтримання вологості | Вільне випаровування |
Підтримка температурного режиму | Автоматичне |
Споживана потужність | 200 Вт |
Стан | Новий |
Тип | Інкубатор побутовий |
Тип живлення | Мережа 220 В |
Тип терморегулятора | Електронний |
Точність автоматичної підтримки температури | 0.1 град. |
Габаритні розміри | |
Вага | 5 кг |
Висота | 280 мм |
Довжина | 600 мм |
Ширина | 500 мм |
Середня місткість яєць | |
Гусячі яйця | 30 шт. |
Індичі яйця | 40 шт. |
Курячі яйця | 62 шт. |
Перепелині яйця | 200 шт. |
Качині яйця | 40 шт. |
Діапазон регулювання температури, °З | |
Максимальна температура | 40 град. |
Мінімальна температура | 35 град. |
- Ціна: 2 500 ₴