Автоклав побутовий гвинтовий ЕЛЕКТРИЧНИЙ міні ЧЕЕ-14 синій
- В наявності
- Код: А-1015
4 200 ₴
- +380 (73) 934-31-43
- +380 (66) 170-83-44
Загальні відомості
ВАЖЛИВО!!! КОЖЕН АВТОКЛАВ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ НА ГЕРМЕТИЧНІСТЬ (накачуємо компресором до 3х атмосфер).
Автоклав призначений для приготування смачної, і головне корисної консервації в домашніх умовах з м'яса свинини, яловичини, риби, птиці, овочів (зелений горошок, кукурудза, квасоля) і т. д..
Ёмкость автоклава 20 литров. Автоклав вмещает в себя 7 литровых банок в 1 ряд или 14 пол литровых в 2 ряда по 7. Диаметр горловины 16 см (160 мм). Автоклав оборудован электро теном мощностью 2,2 кВт, выполненным из нержавеющей стали (устойчив к коррозии, производство Италия), автоматикой позволяющей задавать нужный Вам температурный режим в диапазоне от 50 градусов до 200 градусов по цельсию. Для Вашего удобства автоклав оборудован быстросъёмным устройством для открывания крышки (винтом), что в свою очередь существенно упрощает процесс закупорки и раскупорки крышки автоклава. У комплект поставки входить: манометр, термометр, підбурювали клапан, ущільнювальна прокладка 1шт, докладна інструкція з експлуатації автоклава, а також у подарунок Ви отримуєте КНИГУ РЕЦЕПТІВ з безліччю корисної і смачної інформації.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Рекомендована висота повітряного зазору (від продукту до кришки) в закатанной банку повинна бути в межах 2-3см. Між рядами і між собою банки можна обкласти мішковиною. БАНКИ НЕ ПОВИННІ МАТИ ТРІЩИН ТА БУЛЬБАШОК ПОВІТРЯ В СКЛІ, ІНАКШЕ ВОНИ БУДУТЬ ЛОПАТИСЯ!!!
Заповнити автоклав водою так що-б від води до краю горловини автоклава був зазор в 12 див. При не повному завантаженні автоклава рівень води до краю горловини залишається незмінним (12 см).
Закрити кришку автоклава, після цього автомобільним насосом накачати тиск в автоклаві 1,5 атм і візуально (за допомогою мильної піни), а так само на слух його перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. ГЕРМЕТИЧНІСТЬ АВТОКЛАВА ОБОВ'ЯЗКОВА!!!
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ В АВТОКЛАВІ
Нагріваємо автоклав і стежимо за температурою. Як тільки температура досягла 110-120 градусів засікають час, і подальший процес варіння триває від 20 хв (залежно від консервуючого продукту). Під час варіння утримується температура 110-120 градусів (залежить від налаштування на регуляторі), а тиск піднімається до 5-6 атмосфер (залежить від температури та об'єму повітря в автоклаві). Після повністю автоклав вимикають з електричної мережі і залишають остигати до температури навколишнього середовища. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ОСТИГАННЯ АВТОКЛАВА ТИСК В НЬОМУ СТРАВЛЮЮТЬ ЧЕРЕЗ ЗОЛОТНИК І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВІДКРИВАЮТЬ КРИШКУ АВТОКЛАВА!!!!
КОМПЛЕКТАЦІЯ
Манометр | 1шт |
Притискний механізм | 1шт |
Автоклав | 1шт |
Ніпель | 1шт |
Градусник | 1шт |
Кришка автоклава | 1шт |
Клапан скидання | 1шт |
Притискний гвинт | 1шт |
Паспорт + Книга рецептів в подарунок | 1щт+1шт |
Майданчик на дно автоклава | 1шт |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Харків |
Країна виробник | Україна |
Джерело нагріву | Електричний (ТЕН) |
Максимальна робоча температура | 150 град. |
Максимальний робочий тиск | 6 МПа |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Об`єм | 20 л |
Споживана потужність | 2.2 кВт |
Стан | Новий |
Тип | Автоклав |
Товщина стінок | 2.5 мм |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 14 шт. |
Банку 1 л. | 7 шт. |
Габаритні розміри | |
Вага | 19 кг |
Висота | 550 мм |
Діаметр | 350 мм |
Ширина | 450 мм |
- Ціна: 4 200 ₴