Автоклав побутовий гвинтовий ЕЛЕКТРИЧНИЙ ЧЕЕ-24 синій

- В наявності
- Код: А-1014
4 900 ₴
- +380 (63) 240-32-21Viber
- +380 (66) 170-83-44
Загальні відомості
ВАЖЛИВО!!! КОЖЕН АВТОКЛАВ ПЕРЕД ВІДПРАВКОЮ ПЕРЕВІРЯЄТЬСЯ НА ГЕРМЕТИЧНІСТЬ (накачуємо компресором до 3х атмосфер).
Автоклав призначений для приготування смачної, і головне корисної консервації в домашніх умовах з м'яса свинини, яловичини, риби, птиці, овочів (зелений горошок, кукурудза, квасоля) і т. д..
Ємність автоклава 30 літрів. Автоклав вміщує в себе 14шт літрових банок в 2 ряди по 7шт або 21шт 0,5 літрових в 3 ряди по 7шт. Діаметр горловини 16 см (160 мм). Автоклав обладнаний електро теном потужністю 2,2 кВт, виконаним з нержавіючої сталі (стійкий до корозії, виробництво Італія), автоматикою дозволяє задавати потрібний Вам температурний режим у діапазоні від 50 до 200 градусів градусів за цельсієм. Для Вашої зручності автоклав обладнаний швидкознімним пристроєм для відкривання кришки (гвинтом), що в свою чергу суттєво спрощує процес закупорки і раскупорки кришки автоклава. У комплект поставки входить: манометр, термометр, запобіжний клапан, ущільнювальна прокладка 1шт, докладна інструкція з експлуатації автоклава, а також у подарунок Ви отримуєте КНИГУ РЕЦЕПТІВ з безліччю корисної і смачної інформації.
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Поставити заповнені закатані банки в автоклав. Рекомендована висота повітряного зазору (від продукту до кришки) в закатанной банку повинна бути в межах 2-3см. Між рядами і між собою банки можна обкласти мішковиною. БАНКИ НЕ ПОВИННІ МАТИ ТРІЩИН ТА БУЛЬБАШОК ПОВІТРЯ В СКЛІ, ІНАКШЕ ВОНИ БУДУТЬ ЛОПАТИСЯ!!!
Заповнити автоклав водою так що-б від води до краю горловини автоклава був зазор в 12 див. При не повному завантаженні автоклава рівень води до краю горловини залишається незмінним (12 см).
Закрити кришку автоклава, після цього автомобільним насосом накачати тиск в автоклаві 1,5 атм і візуально (за допомогою мильної піни), а так само на слух його перевіряють на герметичність, особливо в місці установки манометра. ГЕРМЕТИЧНІСТЬ АВТОКЛАВА ОБОВ'ЯЗКОВА!!!
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ В АВТОКЛАВІ
Нагріваємо автоклав та спостерігаємо за температурою. Як тільки температура сягне 100 градусів - час пішов, та подальший процес варки триває від 20 хвилин (в залежності від консервуємово продукту). На час варки утримується температура 110-120 градусів (залежить від налаштувань на терморегуляторі), а робочий тиск підійметься до 5-6 атмосфер (залежить від температури и об'єма повітря в автоклаві). Після чого автоклав вимикають від електричної мережі та лишають охолонути до температури навколишнього середовища. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ОСТИГАННЯ АВТОКЛАВА ТИСК В НЬОМУ СТРАВЛЮЮТЬ ЧЕРЕЗ ЗОЛОТНИК І ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ВІДКРИВАЮТЬ КРИШКУ АВТОКЛАВА!!!!
КОМПЛЕКТАЦІЯ
Манометр | 1шт |
Притискний механізм | 1шт |
Автоклав | 1шт |
Ніпель | 1шт |
Градусник | 1шт |
Кришка автоклава | 1шт |
Клапан скидання | 1шт |
Притискний гвинт | 1шт |
Паспорт + Книга рецептів в подарунок | 1щт+1шт |
Майданчик на дно автоклава | 1шт |
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Харків |
Країна виробник | Україна |
Джерело нагріву | Електричний (ТЕН) |
Максимальна робоча температура | 150 град. |
Максимальний робочий тиск | 6 МПа |
Матеріал | Вуглецева сталь |
Об`єм | 30 л |
Споживана потужність | 2.5 кВт |
Стан | Новий |
Тип | Автоклав |
Товщина стінок | 2.5 мм |
Місткість (кількість банок) | |
Банку 0.5 л. | 20 шт. |
Банку 0.75 л. | 14 шт. |
Банку 1 л. | 14 шт. |
Габаритні розміри | |
Вага | 20 кг |
Висота | 670 мм |
Діаметр | 350 мм |
Ширина | 450 мм |
- Ціна: 4 900 ₴